Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Graficity vonatos falióra 26x26 cm

Cikkszám: OYV26x26
Graficity vonatos falióra 26x26 cm -es méretben
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

GRAFICITY

A felkelő nap fényében pörgő biciklikerék hangja, a reggeli utcák hangulata, a folyóban lévő víz suhogása egy csendes reggelen. Minden apró mozgás hozzátesz valamit ahhoz, hogy jól induljon ez a nap. A város halk zaja, ami még nem ébreszt fel és kellemes, a játék és kihívások és álmok tömkelege, melyek lendületet adnak és estére a kellemes zsibongás, vidámság lesz úrrá a napon. A Graficity kollekció magában hordozza egy város hangulatait, mozgásait, érzéseit.

A Grafficity kollekció tervezése során nagy gondot fordítottunk arra, hogy az elkészült órák mindegyikében fellelhető legyen a városi élet egy-egy napszaka, történése. Az iparművész által precízen megtervezett mintázat mozgásba hozza az órákat, melyeknek minden daraba egyedi és gondosan megmunkálva kézzel készült egy Budapest melletti manufaktúrában, Magyarországon. Ezek az órák sokszor többszáz mérföldet utaznak azért, hogy Önnek örömet okozzanak látványukkal.

TIPP: Csináljunk belőle sorozatot. Helyezzük fel a falra egymás mellé azokat az órákat, amik kifejezik azt, hogyan is képzeljük el egy napunkat. Mindig eszünkbe fog jutni, hogy az idő sokkal gyorsabban múlik ahhoz, hogy máshogy éljünk, mint ahogy szeretnénk.

“Life is a song - sing it.
Life is a game - play it.
Life is a challenge - meet it.
Life is a dream - realize it.Life is a sacrifice - offer it.
Life is love - enjoy it.”
Sai Baba

Méret: szélesség*magasság: 26*26 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés